Ο Gerhard Berger επιβεβαιώνει το τεστ του Lucas Auer με τη Force India

Σχετικά άρθρα

“Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτή η φράση ταιριάζει “γάντι” στην περίπτωση του νεαρού Αυστριακού Lucas Auer. Οι “σειρήνες” της Formula 1 ήθελαν άμεσα τον νέο αστέρα του DTM να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου της F1, αλλά ο ίδιος, στις δηλώσεις του, φαινόταν απόλυτα προσηλωμένος στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Mattias Ekström, δις πρωταθλητής του DTM και ο πιο έμπειρος οδηγός στο grid, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τις επιδόσεις και την αξία του οδηγού της Mercedes, που έχει σημειώσει δύο νίκες στους πρώτους τέσσερις αγώνες και, παρά το απογοητευτικό Σαββατοκύριακο στην Ουγγαρία, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στο βάθρο στο Norisring. Μετά το πέρας οκτώ αγώνων, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πίσω από το Σουηδό.

Φέτος, το “αφεντικό” του DTM είναι ο θείος του (σ.σ αδερφός της μητέρας του) και πρώην πιλότος της F1, Gerhard Berger. Επειδή μάλλον γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις πολύ καλύτερα από τον καθένα όσον αφορά το μέλλον του “Luggi”, 0 57-xρονος Αυστριακός δήλωσε στη γερμανική Bild ότι τελικά, η ευκαιρία θα δοθεί στον ανιψιό του πολύ γρήγορα από ό,τι θα φανταζόμασταν:

Όπως έχουν τα πράγματα, θα δοκιμαστεί με τη Force India αμέσως μετά το GP της Ουγγαρίας (30 Ιουλίου) στο τεστ των νέων οδηγών της ομάδας. Έχω την εντύπωση, ότι δύο χρόνια πριν, θα ήταν ¨καμμένο χαρτί”, αλλά τώρα του αξίζει αυτή η ευκαιρία. Το κατά πόσο θα τη χρησιμοποιήσει προς το συμφέρον του, αυτό είναι άλλο θέμα. Πιστεύω ότι αξίζει να είναι στην Formula 1.

O ίδιος ο Auer δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συζητά με ομάδες της Formula 1, κυρίως όμως με τη Force India, με την οποία η ομάδα του DTM μοιράζεται τον ίδιο χορηγό. Άρα, μπορούμε να θεωρήσουμε πολύ λογική την κίνηση και υπαγορευμένη από τα κοινά συμφέροντα, να δοκιμάσει την τύχη του με την ομάδα του Vijay Mallya.

ΠηγήF1today.net

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...