H Porsche θα αποφασίσει αν θα τρέξει του χρόνου στο Le Mans μέσα στον μήνα

Σχετικά άρθρα

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας για το LMP1 πρόγραμμα, Andreas Seidl, χωρίς να δίνει οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια, με την συμμετοχή στον διάσημο αγώνα του 2018 να μην είναι εξασφαλισμένη.

Η Porsche θεωρητικά δεσμεύεται να τρέξει στην LMP1 κατηγορία μέχρι και το τέλος του 2018, μετά την επέκταση του αρχικού τριετούς αγωνιστικού προγράμματος, τον Αύγουστο του 2015, το οποίο έληγε το 2016.

Διάφορες εικασίες, όμως, σχετικά με την συμμετοχή της, προέκυψαν από την παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Porsche στους αγώνες της Formula E στο Μονακό και στο Βερολίνο, με την Toyota να αναφέρει ότι δεν ξέρει τι θα κάνει αν η Porsche αποφασίσει να αποσυρθεί, καθώς η ιαπωνική εταιρία δεσμεύεται μέχρι τα τέλη του 2019.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...