Δημοπρατείται το φετινό μονοθέσιο που παρουσίασε η Alfa Romeo F1

Σχετικά άρθρα

Το επίσημο κατάστημα αυθεντικών αναμνηστικών της Formula 1, το F1 Authentics, έχει βγάλει σε διαδικτυακή δημοπρασία το φετινό μονοθέσιο που έδειξε η ομάδα της Alfa Romeo F1 κατά την επίσημη αποκάλυψη του στις αρχές της εβδομάδας.

H C43 που είδαμε δεν ήταν ένα λειτουργικό μονοθέσιο, αλλά μια μη λειτουργική εκθεσιακή replica αυτού. Είναι κατασκευασμένο από την F1 Authentics, φέρει αριθμό πλαισίου #1 και διαθέτει μια υπογεγραμμένη πλακέτα από τους Valtteri Bottas και Zhou Guanyu, οι οποίοι θα είναι για δεύτερη χρονιά teammates.

Αυτό το μονοθέσιο αντιπροσωπεύει μια παγκόσμια πρωτιά, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένα επίσημο αυτοκίνητο λανσαρίσματος της F1 γίνεται διαθέσιμο προς πώληση στο κοινό. Ωστόσο, φέρει το πραγματικό livery που θα διαθέτουν τα μονοθέσια της ιταλοελβετικής ομάδας.

Το πλαισίου και το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής απόδοσης, pre-preg carbon και έχει σχεδιαστεί για να αντιπροσωπεύει το πραγματικό μονοθέσιο, ενώ είναι ανθεκτικό και ικανό να αντέχει το φορτίο που ασκείται στα τέσσερα άκρα του. Τα εξαρτήματα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές με τα πραγματικά μονοθέσια της F1, χρησιμοποιώντας επίσημα δεδομένα CAD του μονοθέσιου της Alfa Romeo F1, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία carbon καλουπιών με χρήση φούρνου (autoclave).

Το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργικό τιμόνι με οθόνη, το οποίο είναι πλήρως συνδεδεμένο με τους μπροστινούς τροχούς μέσω κρεμαργιέρας, και πίσω φώτα βροχής.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το υψηλότερο bid ανέρχεται σε 98.500 λίρες Αγγλίας, που μεταφράζεται σε €111.204, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr