GP Βρετανίας 2017: Ο ταχύτερος γύρος

Σχετικά άρθρα

Το Βρετανικό ήταν το καλύτερο μέχρι στιγμής φετινό Grand Prix για τον Lewis Hamilton. Όχι απλώς ο οδηγός της Mercedes πήρε την τέταρτη φετινή του νίκη, αλλά ο βασικότερος του αντίπαλος για το πρωτάθλημα, ο Sebastian Vettel, έφυγε από το Silverstone με τους έξι βαθμούς της έβδομης θέσης, με αποτέλεσμα το βαθμολογικό προβάδισμα του Γερμανού να μειωθεί στον έναν βαθμό, από τους 20 που ήταν πριν τον αγώνα.

Για να αναλογιστούμε πόσο επιτυχημένο ήταν το δέκατο Grand Prix της σεζόν για τον Hamilton, αρκεί να σκεφτούμε ότι ο Βρετανός πέτυχε το 14ο hat-trick της καριέρας του (pole position, νίκη και ταχύτερος γύρος) και το 5ο grand slam (pole position, νίκη, ταχύτερος γύρος και πρωτοπορία σε κάθε γύρο), το οποίο ήταν το τρίτο φετινό, μετά την Κίνα και τον Καναδά.

Το ταχύτερο πέρασμα σημειώθηκε στον 48ο γύρο, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:30.621, χρόνος που αποτελεί νέο ρεκόρ γύρου στη νέα χάραξη της πίστας. Το σωστό video άργησε να δοθεί, καθώς στο πρώτο ο ήχος δεν ήταν συγχρονισμένος.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...