Verstappen: Δεν παίρνω στα σοβαρά τον Vettel

Σχετικά άρθρα

Σε κακό δαίμονα των Ferrari και ιδιαίτερα του Sebastian Vettel έχει εξελιχθεί ο Max Verstappen. Ήδη από το 2016, οι δύο οδηγοί είχαν τις δικές τους, πολύ σκληρές μάχες στην πίστα, κάτι που δεν έχει σταματήσει να συμβαίνει φέτος, όπως μαρτυρά το Βρετανικό Grand Prix. Μετά την εκκίνηση, ο Vettel έπεσε στην τέταρτη θέση, πίσω από τον Ολλανδό, τον οποίο κυνηγούσε μέχρι το pit stop.

Το κακό για τον Γερμανό ήταν πως ο 19χρονος έπαιξε σκληρή άμυνα, έχοντας μάλιστα επαφή, βγαίνοντας και οι δύο εκτός πίστας. Μετά το τέλος του αγώνα, ο οδηγός της Ferrari έκανε παράπονα πως και πάλι οι κινήσεις του Verstappen ήταν κάπως περίεργες, κάτι που δεν ενοχλεί τον οδηγό της Red Bull, μιας και υποστηρίζει ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τα λεγόμενα του Seb, ιδιαίτερα μετά απ’ όσα έγιναν στο Αζερμπαϊτζάν, όταν έστριψε πάνω στον Lewis Hamilton.

Δεν παίρνω στα σοβαρά τα σχόλιά του. Ειδικά μετά απ’ ό,τι έκανε. Αν κοιτάξετε τους βαθμούς ποινής που έχει… Η μάχη με τον Sebastian ήταν καλή. Ήταν σκληρή, αλλά δίκαιη, πιστεύω. Υπήρξε μια πολύ μικρή επαφή, ίσως και όχι, αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν εντάξει.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...