Με τον εμπορικό διευθυντή της Ferrari, Enrico Galliera, να δηλώνει πρόσφατα:

Δεν θα φτιάξουμε ένα SUV, επειδή ένα SUV δεν είναι ένα σπορ αυτοκίνητο – μπορεί να είναι γρήγορο, αλλά δεν είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Δεν θα φτιάξουμε ένα 4-θυρο μοντέλο, διότι, ενώ αυτό μπορεί να είναι γρήγορο, δεν θα είναι sport αυτοκίνητο. Η Ferrari πρέπει να παραμείνει συνεπής, να κάνει ότι ξέρει να κάνει, το οποίο είναι να παράγει αυτοκίνητα που είναι σε θέση να χαρίσουν συγκίνηση. Sport αυτοκίνητα.

Τι και αν, όμως, έχουν ειπωθεί τα παραπάνω, κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι η ιταλική εταιρία θα προσθέσει ένα SUV στην γκάμα της, με τον Max Warburton, αναλυτή του κλάδου, να τονίζει ότι το FUV (Ferrari Utility Vehicle) θα παρουσιαστεί το 2021. Ο Warburton δηλώνει ότι ενώ η διοίκηση της Ferrari συνεχίζει να λέει στους επενδυτές της ότι δεν θα κατασκευάσει SUV ή μοντέλο με τέσσερις πόρτες, αυτές δεν θα εμφανείς, καθώς θα διαθέτουν έναν ειδικό έξυπνο κρυφό μηχανισμό.

Αν ποτέ συμβεί αυτό, το αυτοκίνητο θα είναι πιο ακριβό από την GTC4Lusso και θα τεθεί απέναντι στα Lamborghini Urus, Rolls-Royce Cullinan και Aston Martin DBX, με τον Warburton να εκτιμά ότι θα έχει 2.000 με 3.000 πωλήσεις ετησίως.