Η Porsche 911 GT2 RS έκανε ρεκόρ στο Nurburgring. Το επιβεβαιώνει ο Nico Rosberg

Σχετικά άρθρα

Το μόνο που πλέον απομένει είναι να μάθουμε τον χρόνο που έχει καταφέρει να σημειώσει στο Nurburgring η ολοκαίνουργια Porsche 911 GT2 RS. Ήδη ο Mark Webber άφησε να εννοηθεί πως η Porsche έχει καταφέρει να σημειώσει νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στη Πράσινη Κόλαση, με το αυτοκίνητο να καταφέρνει να πιάνει τα 336 χλμ/ώρα στη μεγάλη ευθεία της πίστας. Η ταχύτητα αυτή είναι κατά 32 χλμ/ώρα μεγαλύτερη από αυτή που είχε πιάσει η Huracan Performante όταν και πέτυχε 6:52.01. Επίσης ο Frank-Steffen Walliser, ο υπεύθυνος του GT προγράμματος της γερμανικής εταιρίας, είχε δηλώσει πως το αυτοκίνητο είναι ικανό να πετύχει χρόνο μικρότερο των 7 λεπτών στη γερμανική πίστα.

Τώρα ήρθε και η δήλωση του Nico Rosberg για να προστεθεί ως κερασάκι στη τούρτα, ο οποίος είπε πως γνωρίζει πως το γερμανικό αυτοκίνητο έχει σημειώσει νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στη διάσημη διαδρομή. Προχώρα το video κοντά στο 16ο λεπτό για να δεις την δήλωση του πρωταθλητή της F1, ο οποίος δεν αποκάλυψε τον χρόνο. Να θυμίσω πως η Porsche ήταν αυτή που πριν από μερικούς μήνες δήλωσε πως δεν την νοιάζουν πλέον οι χρόνοι στο Nurburgring. Μάλλον κάτι έχει αλλάξει από τότε. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την 911 GT2 RS μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...