Σε μια ακόμα cult ταινία του εκκεντρικού Αμερικάνου σκηνοθέτη, που βγήκε στις αίθουσες το 2007, σημαντικό ρόλο είχε και ένα Dodge Challenger του 1971. Στην ταινία μια παρέα φίλων κυνηγούσαν έναν τρελό λάτρη των αυτοκινήτων, τον Stuntman Mike (που τον υποδυόταν ο Kurt Russell), και το “death proof” Dodge Challenger του.

Αν και αυτό που βρίσκεται προς πώληση στο eBay δεν είναι το μαύρο του 1969, που οδηγούσε ο Russell, αλλά είναι το Dodge Challenger του 1971, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην, και οδηγήθηκε από την ηθοποιό Sydney Tamiia Porter.

Σύμφωνα με την αγγελία το αυτοκίνητο είναι λειτουργικό, αν και δεν θα έλεγα ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Ακόμα, το ραδιόφωνο δεν λειτουργεί, με τα εμπρός καθίσματα να έχουν επισκευαστεί, και τροποποιηθεί από την παραγωγή της ταινίας, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη ορατότητα, ενώ ο αυθεντικό 383 Magnum κινητήρας βρίσκεται αμετακίνητος στην θέση του, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο.

Το αυτοκίνητο έχει διανύσει 62.708 χλμ., με την τιμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να έχει φτάσει τα 12.800 δολάρια, και απομένουν πεντέμισι μέρες για να λήξει το bidding.