Προβληματική αντλία “γεμίζει” τζάμπα εκατοντάδες αυτοκίνητα στην Τρίπολη

Σχετικά άρθρα

Ο “τζάμπας ζει”, τουλάχιστον για κάποιες ώρες τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου στην Τρίπολη. Ο λόγος ένα πρόβλημα στο λογισμικό μιας αντλίας βενζίνης σε ένα πρατήριο.

Πιο συγκεκριμένα, και δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και ο καθένας μπορούσε να γεμίσει δωρεάν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, με το μηχάνημα να έδινε και αποδείξεις χωρίς, όμως, να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το “πρόβλημα”, και ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή, παρατηρήθηκε τέτοια ουρά που ούτε σε “βρώμικο” μετά από σαββατιάκη έξοδο δεν έχεις δει.

Η αχαριστία ήταν τόσο μεγάλη, που κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες, ζημιώνοντας έτσι την επιχείρηση με μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ ούτε οι κάμερες μπορούν να φανούν χρήσιμες, καθώς οι τζαμπατζήδες έχουν τη νόμιμη απόδειξη ότι έχουν πληρώσει.

Παρόλα αυτά, οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου δήλωσαν ότι τα οχήματα των οδηγοί που έβαλαν τζαμπέ βενζίνη, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες, όπως και τα πρόσωπα των οδηγών, και θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...