Tesla: Το Model 3 θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο, το φορτηγό της τον Σεπτέμβριο, το pickup σε 2 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Η Tesla βρίσκεται σε δημιουργικό αναβρασμό με τον Elon Musk να γράφει στο Twitter του πως η παρουσίαση της τελικής έκδοσης παραγωγής του Model 3 θα γίνει τον Ιούλιο. Αυτό ήταν κάτι που το ξέραμε, μιας και τότε θα ξεκινήσει κανονικά η παραγωγή του μοντέλου, αλλά αυτό που δεν ξέραμε και μας το έκανε γνωστό ο ισχυρός άνδρας της Tesla, είναι πως τον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί το φορτηγό που ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι κατά το Tesla Masterplan Part 2.

Τότε o Musk είχε τονίσει πως το φορτηγό της Tesla “θα παραδώσει μια σημαντική μείωση στο κόστος μεταφορών εμπορευμάτων, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια, ενώ θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό στη λειτουργία του. Τώρα, στο Tweet του έγραψε πως η ομάδα του έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, φτάνοντας σε “άλλο επίπεδο”, ενώ σε ότι αφορά το pickup που ετοιμάζει η Tesla, ο Musk έγραψε πως αυτό θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους 18 με 24 μήνες. Τέλος έγραψε πως το επόμενο Roadster θα είναι και αυτό convertible.

Τα tweets αυτά του Musk οδήγησαν σε αύξηση της τιμής της μετοχής της Tesla κατά 2,74%, φτάνοντας τα 304,98 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...