Το Audi Q8 σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η φωτογραφία είναι ότι πιο καθαρό έχουμε μέχρι σήμερα σχετικά με το Audi Q8, με το αυτοκίνητο να πιάστηκε να κινείται σε έναν δρόμο της Γερμανίας.

Το αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά το 2018 και θα κατασκευάζει στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Μπρατισλάβα και θα αποτελέσει την κορωνίδα της Audi σε ότι έχει να κάνει τη κατηγορία των SUV. Ο coupe σχεδιασμός του αντλεί πολλά στοιχεία από τα Q8 Concept και Q8 Sport Concept, θέτοντας το απέναντι από τα X6 και την GLE Coupe. Η μάσκα του νέου SUV ακολουθεί την νέα ταυτότητα που θα υιοθετήσει η εταιρεία από δω και στο εξής, η οποία παραμένει μεγάλη, αλλά έχει νέα εμφάνιση λόγω των διπλών κάθετων πτερυγίων. Γύρω από την χρωμιομένη μάσκα θα υπάρχει ένα παχύ κομμάτι γυαλιστερού πλαστικού σε μαύρο/γκρι χρώμα που ενώνεται με τα laser φώτα και δίνουν μια πιο high-tech εμφάνιση. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο μεγάλα ανοίγματα για να δώσει μια πιο επιθετική εμφάνιση.

Στο πλαϊνό μέρος βλέπουμε ότι η τρίτη κολόνα δεν έχει τόσο έντονη κλίση η οροφή όπως στις X6 και GLE coupe, αλλά και πάλι η οροφή είναι πιο κεκλιμένη σε σχέση με το Q7 στο οποίο και θα βασίζεται. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή της εταιρείας Marc Lichte το εσωτερικό του Q8 θα έχει παρόμοια καμπίνα με το νέο A8 που θα τα κάνει να διαφέρουν από τα υπόλοιπα Audi. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν λίγα κουμπιά μιας και οι περισσότερες λειτουργίες θα γίνονται μέσω του συστήματος infotainment αφού θα διαθέτει ένα πλήρως ψηφιακό ταμπλό.

Το Q8 θα προσφέρεται τόσο σε S όσο και σε RS έκδοση, με την τελευταία να αποδίδει 600 άλογα.

ΠηγήAutopareri

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...