Τι και αν για πολλούς είναι αυτονόητο να μην ακουμπάς τα πόδια σου στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Πολλοί το κάνουν, ανάμεσά τους και η Αμερικανίδα Audra Tatum η οποία το γνώρισε με τον πιο επώδυνο τρόπο.

Η γυναίκα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έβαζε το πόδι της στο ταμπλό, τόσο για να ξεκουραστεί, θεωρώντας τη στάση αυτή πιο άνετη, ενώ πίστευε πως εάν υπάρξει κάτι έκτακτο θα προλάβει να το κατεβάζει. Το έκτακτο συνέβη και προφανώς δεν πρόλαβε.

Τον Αύγουστο του 2015, την ώρα που πήγαιναν με τον σύζυγό της να πάρουν τους γιους τους, τους έκλεισε ένα άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο και τράκαραν. Όλοι τη γλίτωσαν με μερικούς μώλωπες και αμυχές εκτός από την Audra.

Άνοιξε ο αερόσακος, εκτόξευσε το πόδι μου κι αυτό μου έσπασε τη μύτη. Έβλεπα την πατούσα μου να έχει γυρίσει προς το πρόσωπό μου. Βασικά έσπασε όλη η δεξιά μου πλευρά και αυτό έγινε λόγω της άγνοιάς μου. Δεν είμαι ο Σούπερμαν, δεν μπορούσα να κατεβάσω εγκαίρως το πόδι μου.

Η Tatum υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις και θεραπείες. Χρειάστηκε πάνω από έναν μήνα για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Δύο χρόνια μετά, η περιπέτειά της δεν έχει τελειώσει, αφού δυσκολεύεται στην δουλειά της και δεν μπορεί να σταθεί όρθια για πάνω από τέσσερις ώρες.