Μετά την παταγώδη αποτυχία του Insight, η Honda ετοιμάζεται για τη νέα της προσπάθεια ενός κατεξοχήν υβριδικού μοντέλου. Αυτό θα παρουσιαστεί το 2018, ως μέρος της Honda προς την ηλεκτροκίνηση, με αποτέλεσμα την μείωση κατά το ήμισυ των συνολικών εκπομπών CO2 μέχρι το 2050, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παράγονται κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit, τον ερχόμενο Ιανουάριο, και θα κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. Θα κάνει χρήση δύο ηλεκτροκινητήρων, και ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης. Δεν θα βασίζεται σε κάποιο μοντέλο της σημερινής γκάμας της εταιρίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα έχει sedan χαρακτηριστικά, με το αμάξωμα να είναι αντίστοιχο με το Insight.

Παραμένει άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, με την ιαπωνική εταιρία να έχει δηλώσει ότι το 50% των νέων αυτοκινήτων της, που θα παρουσιαστούν τα επόμενα δύο χρόνια, θα διαθέτουν κάποια μορφή ηλεκτρισμού στα κινητήρια σύνολα τους, κάτι που σημαίνει ότι είναι αρκετά πιθανό να το δούμε και στους δρόμους μας.

To υβριδικό σύστημα θα έχει κοινά στοιχεία με το σημερινό Accord Hybrid, που πωλείται στην Αμερική, το οποίο κάνει χρήση ενός 2-λιτρου τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα, όπου με την βοήθεια ηλεκτρικού μοτέρ αποδίδει 210 άλογα.