Η Skoda είναι μια ακόμη εταιρία που βλέπει το μέλλον της να γίνεται ηλεκτρικό και έτσι ετοιμάζει μια πληθώρα τέτοιων μοντέλων. Το 2019 η τσέχικη εταιρία θα παρουσιάσει στην αγορά ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, την υβριδική έκδοση του Superb, ενώ έναν χρόνο αργότερα, θα δούμε στους δρόμους της έκδοση παραγωγής του Vision E concept. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα γίνει το τρίτο μοντέλο του VW Group που θα βασιστεί πάνω στην MEB πλατφόρμα, μετά τα VW I.D και ένα ηλεκτρικό μοντέλο με τα σήματα της Audi.

Θα ακολουθήσει ένα coupe-SUV, το ακριβότερο μοντέλο που θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τότε η Skoda και θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Karoq και Kodiaq. Θα μπορεί να μεταφέρει έως 5 ενήλικες, θα χρησιμοποιεί και αυτό την MEB πλατφόρμα, με τη ιπποδύναμή του να ανέρχεται σε τουλάχιστον 300 άλογα. Ίσως ονομαστεί Amiq, Eliaq ή Anuq.

Η Skoda μάλιστα ίσως αναβιώσει το όνομα Felicia, ονομάζοντας έτσι την δική της εκδοχή του VW I.D. Μέχρι το 2025 η Skoda θα προσφέρει στην αγορά ακόμη 2 ηλεκτρικά μοντέλα, ένα σπορ κουπέ και ένα ακόμη crossover, με το πρώτο να φημολογείται πως θα είναι ο ηλεκτρικό πνευματικός διάδοχος του 110R.