Η Porsche Ασίας Ειρηνικού παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Macan, στην οποία τοποθετεί τα αγωνιστικά χρώματα (άσπρο, μαύρο και κόκκινο) της γερμανικής εταιρίας με τα οποία τρέχει σε διάφορα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Η έκδοση βασίζεται στην Macan Turbo εξοπλισμένη με το Performance Package, για να δείξει ότι ένα crossover μπορεί να έχει πολύ καλά δυναμικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, ο twin-turbo 3,6-λίτρων V6 κινητήρας αποδίδει πλέον 440 άλογα και ροπή 600 Nm, διαθέσιμη από τις 1.500 μέχρι 4.500 σ.α.λ. Αυτά επιτρέπουν στο πιο sport SUV της κατηγορίας να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,4 δευτ., για να πιάσει τελική ταχύτητα 272 χλμ/ώρα, ενώ στο Sport Plus πρόγραμμα, το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 80-120 χλμ/ώρα σε μόλις 2,9 δευτ.

Εκτός από τον αναβαθμισμένο κινητήρα, η Macan Turbo με το Performance Package διαθέτει νέα εμπρός φρένα με δίσκους διαστάσεων 390 χλστ. (+30 χλστ.), χαμηλότερο αμάξωμα κατά 15 χλστ., το Sport Chrono πακέτο και την σπορ εξάτμιση, με την αερανάρτησης να προσφέρεται προαιρετικά.