Η Aston Martin παρουσιάζει τις Vanquish Zagato Speedster και Shooting Brake, που προστίθενται στην γκάμα των Coupe και Volante. Η εταιρία αναφέρει πως η Speedster έκδοση είναι ήδη sold-out, με την παραγωγή της να ξεκινά το 2018.

Μόλις 28 Speedster θα κατασκευαστούν, έναντι των 99 Shooting Brake, των 99 Coupe και των 99 Volante. Συνολικά 32 Vanquish Zagato θα κατασκευαστούν με το κόστος τους να ξεκινά από τις 850.000 δολάρια για την coupe έκδοση

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν carbon σώμα, μαύρες κολόνες, νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά της Vulcan, ξεχωριστό πίσω μέρος με ενσωματωμένη αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, διαχύτη από carbon και νέους πλαϊνούς καθρέπτες, με τα στηρίγματά τους να προέρχονται από την One-77.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, χάλκινες λεπτομέρειες, carbon διακοσμητικά, με το λογότυπο του Zagato να βρίσκεται στα προσκέφαλα και carbon διακοσμητικά. Κάτω από το καπό συναντάμε τον V12 6,0-λίτρων κινητήρα, ο οποίος δυνάμωσε από τα 568 άλογα, στα 600.