Η Ford βρήκε τον λόγο που τα περιπολικά Explorer γέμιζαν μονοξείδιο του άνθρακα

Σχετικά άρθρα

Με την Ford να έχει ανακοινώσει πως θα πληρώσει τις επισκευές όλων των περιπολικών Explorer, έγινε γνωστός και ο λόγος που τα Ford Police Interceptor Utility γέμιζαν με μονοξείδιο του αζώτου.

https://www.youtube.com/watch?v=Moqv_foNt4Q

Σύμφωνα με την Μπλε Οβάλ εταιρία η τοποθέτηση του περιπολικού εξοπλισμού για την καλωδίωση των φώτων έκτακτης ανάγκης και για τον ασύρματο, φέρεται πως αφήνει τρύπες στο πάτωμα του αυτοκινήτου, μέσω των οποίων συγκεντρώνονται καυσαέρια στην καμπίνα. Οι αναθυμιάσεις αυτές ήταν η αιτία σε 20 αστυνομικούς, 3 εκ των οποίων ασθένησαν, να δημιουργηθεί αυξημένη συγκέντρωση οξειδίου του αζώτου στο αίμα τους.

Η Ford δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις τρύπες αυτές, μιας και όπως υποστηρίζει, οι τροποποιήσεις έγιναν μετά την πώληση των αυτοκινήτων, με τις μετατροπές αυτές να έχουν γίνει χωρίς την έγκρισή της. Ωστόσο θα αναλάβει την πληρωμή των επισκευών. Η επιδιόρθωση περιλαμβάνει σφράγιση των τρυπών και ενημέρωση του λογισμικού του κλιματισμού, προκειμένου να μπαίνει περισσότερος φρέσκος αέρας στη καμπίνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...