Η Alpina θα παρουσιάσει την D5 S στην Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου ένα μήνα, η Alpina έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία της D5 S, μιας γρήγορης βελτιωμένης diesel έκδοσης της νέας BMW Σειράς 5, για την οποία ισχυρίζεται ότι θα είναι ένα από τα πιο γρήγορα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα του.

Από την φωτογραφία είχαμε δει τον μπλε πίνακα οργάνων, την τελική ένδειξη των 330 χλμ/ώρα και τα κόκκινα του κινητήρα στις 5.500 σ.α.λ. Κίνηση θα παίρνει από τον 3,0-λιτρο diesel εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 382 ίππων με 800 Nm ροπής, ικανά να χαρίσουν επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 286 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει σπορ ανάρτηση, σφυρήλατες ζάντες 20″ με ελαστικά Pirelli P Zero διαστάσεων 255/35 μπροστά και 295/30 πίσω, σύστημα τετραδιεύθυνσης και τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...