Έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να επιστρέψει η Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με την φετινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νεοσύστατη ομάδα να κρίνεται αρκετά καλή, καθώς το νέο Yaris WRC είναι αξιόπιστο και γρήγορο.

Τα πάντα ξεκίνησαν στις αρχές του 2015, όταν έγινε η επίσημη ανακοίνωση, με επικεφαλής τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Tommi Makinen. Ο Φινλανδός επιβλέπει την επιστροφή του Ιάπωνα κολοσσού στο WRC, ενώ υπεύθυνη για την εξέλιξη του αυτοκινήτου είναι η Gazoo Racing WRC, με την επιστροφή της Toyota στο WRC να έρχεται μαζί με τις αλλαγές που έχει κάνει τα αγωνιστικά πιο τούμπανα από ποτέ.

Στο παραπάνω video, θα δεις ένα ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η εταιρία, το οποίο μας δείχνει μας δείχνει τις τελευταίες 500 ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. Κάθισε αναπαυτικά, χαλάρωσε και απόλαυσε το.

 • SAMURAI-66

  Ειναι θεμα υπομονης και σωστης δουλειας.
  Χαλαρα μαγκες ιαπωνες και σιγα αλλα σταθερα θα ερθουν καλα αποτελεσματα με νικες οπως τα ενδοξα χρονια της……
  ………https://youtu.be/-n-2kzK71gU

  • καμια φορα στα ενδοξα χρονια…καναν και πουστιeΣ που εχουν μεινει στην ιστορια !!!

 • manowar

  Για να παρει πρωτάθλημα δεν φτανουν αυτα που κανει μεχρι τωρα το γιαρις..πρεπει να χωσουν πολυ χρημα πολυ εξέλιξη γιατι το wrc παρολο που δεν του φαινεται φεύγουν κατι ποσα κουφα εντελως..γιαυτο δεν εχετε δει καμια εταιρια στον κοσμο να ασχολείται συνεχόμενα..ανα 5ετιες ανα10ετιες μπαινουν και βγαινουν ολοι γιατι φευγει πολυ χρημα..