Η GKN παρουσιάζει το eTwinsterX

Σχετικά άρθρα

Η GKN στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει το eTwinsterX, τη νέα γενιά του ηλεκτρικού άξονα της για τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα. Ο προμηθευτής υπόσχεται πως το eTwinsterX θα κάνει τα υβριδικά αυτοκίνητα περισσότερο αποτελεσματικά, βελτιώνοντας παράλληλα την δυναμική τους συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την εταιρία το νέο σύστημα είναι το πρώτο eAxle του κόσμου που διαθέτει εκτός δρόμου δυνατότητες. έχοντας συμπαγείς διαστάσεις, κάτι που το κάνει να ενσωματώνεται σε όλες τις πλατφόρμες, έχει μετάδοση κίνησης δύο ταχυτήτων και υπόσχεται κορυφαία απόδοση.

Το eTwinsterX, σύμφωνα με την GKN, βελτιώνει το κράτημα, την ευελιξία και τον χειρισμό των αυτοκινήτων που το διαθέτουν. Το νέο σύστημα, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα Torque Vectoring, δεν προκαλεί καμία φθορά στα φρένα, καθώς και δεν επιβραδύνει κάποιον τροχό με την εφαρμογή των φρένων, μιας και λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Η εταιρία θα το περάσει στη παραγωγή, αλλά για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει το πότε θα συμβεί αυτό.

ΠηγήGKN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...