Επίσημο: Seat Leon Cupra R, σε περιορισμένη παραγωγή 799 μονάδων

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο, η Seat έδωσε την πρώτη φωτογραφία και πληροφορίες του νέου Leon Cupra R, το οποίο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτη, που ανοίγει τις πύλες της σε μια εβδομάδα.

Έτσι, την προσοχή των επισκεπτών στο περίπτερο της ισπανικής μάρκας θα προκαλέσει το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της Seat, το οποίο θα παραχθεί σε περιορισμένη παραγωγή, μόλις 799 μονάδων, και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2017. Το νέο Leon Cupra R θα κινείται με τον ίδιο 2-λιτρο TSI κινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και θα αποδίδει 310 άλογα, ενώ με το DSG 6-σχέσεων θα αποδίδει 300 άλογα.

Το αμάξωμα του μοντέλου φέρει ξεχωριστές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως ανθρακονήματα στο εμπρός και πίσω spoiler, στις πλευρικές ποδιές και στον πίσω διαχύτη, πλαϊνούς καθρέπτες με διακοσμητικά σε χρώμα χαλκού καθώς και νέα πιο δυναμική σχεδίαση στις εμπρός εισαγωγές αέρα, ενώ θα διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο (Midnight Black), γκρι (Pyrιneοs Grey) και το αποκλειστικό Matte Grey.

Στο εσωτερικό θα είναι επίσης διακοσμημένο από ανθρακονήματα και alcantara, ενώ μηχανικά στο νέο Leon Cupra R η γωνία camber στον εμπρός άξονα έχει τροποποιηθεί καθώς και η ανάρτηση DCC (Dynamic Chassis Control). Τέλος, φοράει φρένα της Brembo, ενώ διαθέτει νέο πιο ελεύθερο σύστημα εξάτμισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα