H Seat επιβεβαίωσε το πιο hot Leon Cupra R

Σχετικά άρθρα

H Seat επιβεβαίωσε μέσω του αντιπροέδρου του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, Matthias Rabe, ότι μέσα στους επόμενους 8 μήνες θα παρουσιάσει την πιο γρήγορη και σκληροπυρηνική R έκδοση του Leon Cupra. Πιθανότατα θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή, και θα διαθέτει αρκετά carbon μέρη, με τον Rabe να δηλώνει:

Οι βασικές αξίες του Cupra πρέπει να παραμείνουν – πρέπει να είναι απολαυστικό στην οδήγηση, αλλά και να μπορείς να το χρησιμοποιείς κάθε μέρα, επειδή αυτό δεν θα είναι ένα αυτοκίνητο που θα έχει αγοραστεί από ανθρώπους που έχουν πέντε ή έξι άλλα αυτοκίνητα. Έτσι, δεν νομίζω ότι το Cupra θα είναι τόσο ακραίο, όπως η GT3 της Porsche 911, για παράδειγμα. Και θα εξακολουθεί να έχουν τέσσερις ή πέντε καθίσματα.

Τέλος, ο Rabe επιβεβαίωσε ότι το Ateca Cupra θα περάσει στην παραγωγή στις αρχές του 2018, με το αυτοκίνητο να έχει διαρρεύσει πλήρως, ενώ προς το παρόν η Seat δεν έχει σχέδια για Cupra έκδοση του νέου Ibiza, τονίζοντας:

Δεν λέω ότι δεν θα γίνει, αλλά δεν είναι η μέγιστη προτεραιότητα μας τώρα. Για μένα, το Cupra είναι το Leon και όχι κάτι μικρότερο από αυτό, αλλά αυτό πάντα αφήνει κάποιες επιλογές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα