Ηλεκτρικό πρωτότυπο σεντάν από την BMW στη Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Η BMW ανακοίνωσε επίσημα πως την επόμενη εβδομάδα στο περιθώριο της έκθεσης της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο σεντάν, του οποίου η έκδοση παραγωγής θα τεθεί απέναντι από το Tesla Model 3.

Πρακτικά το πρωτότυπο θα μας δείχνει την ηλεκτρική έκδοση της Σειράς 3, η οποία θα έχει αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων. Το μοντέλο θα πωλείται με το όνομα i5, όπως άφησε να εννοηθεί ο CEO της BMW, Harald Kruger, συμπλήρώνοντας πως το πρωτότυπο θα είναι ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στον οδικό χάρτη της γερμανικής εταιρίας σε ότι αφορά την ηλεκτρική κινητικότητα.

Το τετράπορτο αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα i3 και i8, με την BMW να θέλει μέχρι το 2025 να προσφέρει στην αγορά 25 ηλεκτροκίνητα οχήματα, με τα 12 από αυτά να είναι αμιγώς ηλεκτρικά, βλέπε ηλεκτρικό MINI, ηλεκτρική X3 και το iNext. Ανάμεσα στα μοντέλα που θα αποκτήσουν ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, ο Kruger τόνισε πως θα βρίσκονται τόσο μοντέλα της Rolls-Royce όσο και M δημιουργίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...