Ο Nico Hulkenberg teasάρει το νέο Renault Megane RS

Σχετικά άρθρα

Στις 12 του μηνός η Renault θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της hot hatch, για το λόγο αυτό στο τελευταίο video βλέπουμε τον οδηγό της F1, Nico Hulkenberg, να οδηγεί το αυτοκίνητο στη πίστα του Spa-Francorchamps, επιτρέποντας μας να ακούσει για λίγο και τον κινητήρα του.

Φωτογραφίες του νέου Megane RS έχουν διαρρεύσει τους προηγούμενους μήνες, και εμφανισιακά διαθέτει επιθετική περιβολή με νέους προφυλακτήρες, μεγάλες εισαγωγές αέρα, LED προβολείς ομίχλης, διαφορετικά γραφικά στους προβολείς, διαχύτη και τραπεζοειδή κεντρική απόληξη εξάτμισης.

Το νέο Megane RS θα εφοδιάζεται με το σύστημα τετραδιεύθυνσης, 4CONTROL, με την γαλλική εταιρία να είναι η πρώτη που προσφέρει αυτή τη τεχνολογία στη hot hatch κατηγορία. Το σύστημα προσφέρει στο αυτοκίνητο βελτιωμένη ευελιξία, καλύτερα κρατήματα και μεγαλύτερη ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης, με τους πίσω τροχούς να ενεργοποιούνται μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού ενεργοποιητή τοποθετημένο στον πίσω άξονα.

Οι μηχανικοί της Renault Sport έχουν ρυθμίσει έτσι το σύστημα ώστε να επιτύχουν εξαιρετική ευελιξία και σταθερότητα στις στροφές με υψηλότερες ταχύτητες. Επιπλέον, το Mégane RS θα διατίθεται με δύο επιλογές σασί, το Sport, το οποίο συνδυάζει υψηλή απόδοση και οδηγική άνεση στην καθημερινή χρήση, με το Cup chassis να έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία επιδόσεων.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 και κίνηση θα παίρνει από τον ολοκαίνουργιο 1.800αρη turbo κινητήρα που φορά το Alpine A110, ο οποίος στην περίπτωσή του Megane RS θα αποδίδει 300+ άλογα, αντί των 252 ίππων του Alpine. Θα προσφέρεται τόσο με μηχανικό όσο και με EDC αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...