Spy Photos: BMW X3 M στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ακόμα να μην έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως, αλλά η BMW έχει πάει στο Nurburgring για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης τη δυνατότερη έκδοση της νέας γενιάς της X3, που παρουσιάστηκε στις αρχές του καλοκαιριού.

Η BMW X3 M λογικά θα φορά τον 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα των M3/M4, αλλά με απόδοση 500 ίππων. Το μοντέλο θα διαθέτει τις αναμενόμενες επεμβάσεις από το M Division, με νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, μεγαλύτερους αεραγωγούς, φαρδύτερα φτερά, ζάντες 19 ιντσών και χαμηλωμένη απόσταση από το έδαφος. Θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε κάτω από 5 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Η πιο δυνατή έκδοση που μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα είναι η X3 M40i, καθώς κάτω από το καπό της βρίσκεται ο εξακύλινδρος 3,0-λίτρων κινητήρας βενζίνης, απόδοσης 360 ίππων με 500 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,8 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

Η X3 M αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2018 και θα τεθεί απέναντι στις εκδόσεις επιδόσεων των μεσαίων premium SUV, Audi RS Q5 και Mercedes-AMG GLC 63.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...