Με την Geely πλέον να κατέχει την Lotus, o Carl-Peter Forster, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Geely, δήλωσε πως το SUV της Lotus είναι πιο κοντά από ποτέ, μιας και θέλουν η Lotus να πουλά περισσότερα από 1.500 – 2.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Το SUV της Lotus θα διατηρεί τα κύρια χαρακτηριστικά των μοντέλων της εταιρίας, όντας ελαφρύ και ευχάριστο στην οδήγηση. Όπως είπε ο Forster, το SUV της Lotus δεν θα αλλοιώσει την εικόνα της εταιρίας, μιας και η Porsche το έκανε πετυχημένα με την Cayenne.

Παράλληλα ο Forster, ο οποίος είναι πρόεδρος της London EV Company, η οποία ανήκει στην Geely, είπε πως πρόσφατα ξεκίνησαν την παραγωγή του LEVC TX, το οποίο χρησιμοποιεί μια ελαφριά αλουμινένια πλατφόρμα που είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα της Lotus, με την Geely να θέλει να πετύχει οικονομίες κλίμακας ανάμεσα στην Geely και στην Lotus, με τις δύο εταιρίες να μοιράζονται μέρη.

 • λότους. βγάζουμε και γαμω τα αμαξάκια δεκαετίες τώρα, ελαφριά, οικονομικά, σπορ.
  πάμε κατά διαόλου. βγάζουμε suv, σωνόμαστε κατά πάσα πιθανότητα.
  τέχνη της αυτοκίνησης 2017.

  • charris

   νομίζω πως πιο πολύ φταίει το ότι όλα τα αυτοκίνητα της είναι το για “2ο αυτοκίνητο”….
   πχ προσωπικά τρελαίνομαι για τη λιζα, αλλά εν έτη 2017 αμάξι χωρίς ηλεκτρικά παράθυρα για πρώτο δεν παλεύεται και γι αυτό έφυγε από πρώτη επιλογή μου….

  • Anestis Genk

   Έχει ηλεκτρικά εδώ και 10++ χρόνια.

  • charris

   τη περιοδο που εψαχνα mk2.5 δεν πετυχα πουθενα…βεβαια κιτ για να βαλεις υπαρχουν για ολες αλλα τελος παντων…

 • Anestis Genk

  οχιιιιιι