Η AM General πουλάει περισσότερα Hummer H1 απ’όσα έδωσε η GM συνολικά

Σχετικά άρθρα

Με την GM να έχει κλείσει την Hummer το 2009, θα πίστευες ότι η παραγωγή του στρατιωτικού οχήματος έχει σταματήσει προ πολλού. Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς το εργοστάσιο κατασκευής στο South Bend της Ιντιάνα βρίσκεται στα χέρια της AM General, η οποία τα κατασκευάζει.

Πρόσφατα, η εν λόγω εταιρία δέχτηκε παραγγελία 3.000 οχημάτων, με συμβόλαιο ύψους 550 εκατ. δολαρίων, με τα Humvees (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) να καταλήγουν σε συμμάχους των Αμερικάνων σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Ουκρανίας, της Ιορδανίας, της Σλοβενίας, της Κολομβίας, της Βοσνίας και της Κένυας.

Η παραγγελία αντιπροσωπεύει περίπου το 25% της σύμβασης πενταετούς διάρκειας, που έλαβε από το Πεντάγωνο η AM General πριν από ένα μήνα, ύψους 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ως μέρος του πλαισίου των πωλήσεων του στρατού των ΗΠΑ. Το συνολικό συμβόλαιο αφορά 11.560 οχήματα, νούμερο που είναι πάνω από δύο φορές μεγαλύτερο από τα πολιτικά H1, που πούλησε η GM, με το λογότυπο της Hummer.

https://youtu.be/KFTb-4hA7A4

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...