Γυναίκα αντάλλαξε μια σως Szechuan των McDonald’s με ένα Golf GTI

Σχετικά άρθρα

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τον χαμό που έγινε την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ, όταν και τα McDonald’s αποφάσισαν να επαναφέρουν τη θρυλική σως Szechuan σε συγκεκριμένα καταστήματα, μόνο για το Σάββατο, αποτίοντας έτσι έναν μικρό φόρο τιμής στη σειρά “Rick and Morty”. Η εταιρία είχε καταργήσει από τα μενού της, την συγκεκριμένη σως πριν αρκετά χρόνια. Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του “Rick and Morty” έφερε την σως στο προσκήνιο με το έδεσμα να έχει παραχθεί αρχικά για την προώθηση της ταινίας “Mulan” της Disney το 1998.

Ωστόσο, αυτή η μικρή επαναφορά της σως, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς χιλιάδες φίλοι της, κατέκλυσαν καταστήματα Mc Donald’s σε όλη την αμερικανική επικράτεια, ζητώντας την οριστική επαναφορά. Χιλιάδες κόσμου διαμαρτυρήθηκαν το Σαββατοκύριακο επειδή δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν τη Szechuan, ενώ άλλοι εξέφρασαν την οργή τους στο twitter μέσω του hashtag #szechuansauce. Τα περισσότερα καταστήματα από όσα είχαν ανακοινωθεί ότι θα είχαν τη σάλτσα αυτή, είχαν προμηθευτεί μόλις 70 μερίδες Szechuan, ενώ οι πελάτες που σχημάτισαν ουρές ήταν εκατοντάδες. Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε μάλιστα επέμβαση της αστυνομίας ενώ η εταιρία αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοίνωση με την οποία ζητάει συγγνώμη, υπενθυμίζοντας πάντως ότι είχε εξ αρχής διευκρινίσει πως η ποσότητα θα ήταν περιορισμένη.

Καταλαβαίνεις λοιπόν την μανία των Αμερικάνων να γευτούν την σως αυτή και μια γυναίκα από το Μίσιγκαν αντάλλαξε ένα φακελάκι της σως Szechuan με ένα Volkswagen Golf ΜΚ4 GTI του 2004. Ναι καλά κατάλαβες. Κάποιος αντάλλαξε το Golf GTI 4ης γενιάς με τον 1.800αρη κινητήρα, για ένα φακελάκι σως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...