Επίσημο: Porsche 718 Boxster GTS και 718 Cayman GTS

Σχετικά άρθρα

Η Porsche παρουσιάζει τις GTS εκδόσεις των 718 Boxster και 718 Cayman. Μηχανικά φορούν τον 2,5-λίτρων turbo κινητήρα ο οποίος δυναμώνει στα 365 άλογα (15 άλογα περισσότερα από τις S εκδόσεις και 35 άλογα περισσότερα από τη προηγούμενη GTS γενιά), με την ροπή να αγγίζει τα 430 Nm από τις 1.900 έως τις 5.000 σ.α.λ.

https://www.youtube.com/watch?v=_Sks0rtB0NM

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με το 7-τάχυτο αυτόματο PDK, με τα Sport Chrono Package, Porsche Torque Vectoring (PTV) με μηχανικό πίσω διαφορικό και Porsche Active Suspension Management (PASM) να βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 1 εκατοστό, με τα αυτοκίνητα όταν εξοπλίζονται με το PDK κιβώτιο να κάνουν τα α 0-100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα.

Οι GTS εκδόσεις των 718 Boxster και 718 Cayman στιλιστικά ξεχωρίζουν από το νέο Sport Design σπόιλερ στο μπροστινό μέρος, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, τα μαύρα λογότυπα, την μαύρη ποδιά, τις κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις εξατμίσεων και τις μαύρες ζάντες 20″.

Στο εσωτερικό εκτός από το πακέτο Sport Chrono, υπάρχουν σπορ Plus καθίσματα επενδυμένα με Alcantara, με το λογότυπο GTS να κοσμεί τα προσκέφαλα. Με Alcantara είναι επενδυμένα πολλά μέρη του εσωτερικού, υπάρχουν κόκκινες ραφές, με την εφαρμογή PTPA (Porsche Track Precision App) να επιτρέπει στον οδηγό να καταγράφει, να εμφανίζει και να αναλύει τα δεδομένα οδήγησης, απευθείας στο smartphone του.

https://www.youtube.com/watch?v=3HUZfe3-ZWA

Οι Porsche 718 Boxster GTS και 718 Cayman GTS είναι διαθέσιμες προς παραγγελία στη Γερμανία από σήμερα με αρχική τιμή τα 78.160 ευρώ για την 718 Boxster GTS και τα 76.137 ευρώ για την 718 Cayman GTS, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν από τα μέσα του Δεκέμβρη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...