Η VW επιστρέφει στο Pikes Peak με “τρελό” αγωνιστικό!

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen Motorsport ανέβασε πριν λίγες ώρες στην σελίδα της στο Facebook δύο teaser φωτογραφίες, χωρίς να αναφέρει πολλά γι’αυτές, παρά μόνο έχοντας σαν τίτλο τα hashtags #UnfinishedBusiness #ChallengeReloaded #1Score2settle #VW.

Και ενώ από τις φωτογραφίες θα πίστευες ότι πρόκειται για κάποιο νέο φουτουριστικό sport concept, αυτές ακολουθήθηκαν από ένα video -με τα ίδια hashatags- το οποίο δείχνει την συμμετοχή της γερμανικής εταιρίας στην διάσημη ανάβαση του Pikes Peak το 1987.

Άρα, εμμέσως πλην σαφώς μας αποκάλυψε ότι θα δούμε ένα “τρελό” αγωνιστικό για την ανάβαση του 2018, η οποία θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου. Αυτό πιθανότατα θα είναι ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα σίγουρο.

Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν την προσπάθεια της Volkswagen του 1987, η εταιρεία έτρεξε με ένα μοναδικό Golf, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με δύο κινητήρες 1,8 λίτρων. Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση, το αυτοκίνητο έβγαλε πολλά τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...