Το ημερολόγιο έγραφε 30 Νοεμβρίου 2013, όταν ο διάσημος ηθοποιός σκοτώθηκε βρισκόμενος στη θέση του συνοδηγού μιας Porsche Carrera GT, που οδηγούσε ο φίλος του o Roger Rodas.

Μετά το δυστύχημα, η Meadow Walker, η κόρη του ηθοποιού που αγαπήθηκε από το κοινό κυρίως για την συμμετοχή του στις Fast and Furious ταινίες, είχε καταθέσει μήνυση κατηγορώντας την Porsche πως ευθύνεται για τον τραγικό θάνατο του πατέρα της ισχυριζόμενη πως η ζώνη ασφαλείας ήταν ελαττωματική και παγιδεύτηκε, ενώ υποστήριζε πως η Porsche γνώριζε ότι η Carrera GT “είχε ιστορικό αστάθειας και ζητημάτων ελέγχου” ενώ κατηγορούσε την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για προσπάθεια συγκάλυψης και απόκρυψη πληροφοριών, χαρακτηρίζοντας την Carrera GT ως μια “επικίνδυνη παγίδα θανάτου”.

Meadow Walker Paul Walker

Τελικά η Meadow και η Porsche έφτασαν σε διακανονισμό κλείνοντας την υπόθεση. Οι όροι της συμφωνίας είναι εμπιστευτικοί και οι δύο πλευρές ζήτησαν να κλείσει η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, σε αγωγή που είχε καταθέσει η Kristine Rodas, σύζυγος του Roger Rodas που οδηγούσε το αυτοκίνητο, το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες είχε αθωώσει την εταιρία για το δυστύχημα του Paul Walker, τονίζοντας ως δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για τους ισχυρισμούς των εναγόντων.

Η Meadow Walker τον Απρίλιο του 2016 πήρε το ποσό των 10,1 εκατ. δολαρίων μετά από διακανονισμό με την οικογένεια του Roger Rodas, τον άνθρωπο που οδηγούσε την μοιραία Porsche Carrera GT, μέσα στην οποία έχασαν τη ζωή τους οι δύο άνδρες το 2013. Επίσης η κόρη του Walker έχει μηνύει και παλαιότερα την Porsche, θεωρώντας την εταιρία υπεύθυνη για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά δικαστής αποφάσισε πως η η Porsche δεν φταίει για το ατύχημα του Paul Walker