Ποιος θα περίμενε πριν 5 χρόνια ένα Kia να driftάρει έτσι; Το Stinger GT θα δείξει πως γίνεται στην SEMA

Σχετικά άρθρα

Από την πρώτη στιγμή που η Kia παρουσίασε το Stinger GT, αυτό εξέπληξε τους πάντες, τόσο από πλευράς οπτικού αποτελέσματος, όσο και από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V6 3,3-λίτρων twin-turbo βενζίνης, απόδοσης 370 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 510 Nm ροπής από τις 1.300 σ.α.λ., που είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το, το γρηγορότερο μοντέλο παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ η κορεατική εταιρία, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα.

Στην φετινή SEMA, που ανοίγει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα στο Las Vegas, η κορεάτικη εταιρία θα δείξει στους παρευρισκόμενους το πως θα μπορεί κάποιος να driftάρει με το τετράθυρο coupe αυτοκίνητο. Αυτό θα γίνει έξω από συνεδριακό κέντρο που θα διεξαχθεί η έκθεση και θα υπάρχουν ωριαία μαθήματα drift με τροποποιημένες εκδόσεις του Stinger GT.

Άγνωστο ποιες ακριβώς θα είναι οι τροποποιήσεις, αλλά υποθέτω ελαστικά ή αλλαγές στο λογισμικό, με την Kia να έχει καλέσει επαγγελματίες οδηγούς από τo πρωτάθλημα Formula Drift για να κάνει το event συναρπαστικό.

Το παραπάνω θα είναι μια επιπλέον παρουσία του συγκεκριμένου μοντέλο, καθώς η κορεάτικη εταιρία θα δείξει ένα “πρησμένο” Stinger, φτιαγμένο από την West Coast Customs.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...