Η Porsche Classic φτιάχνει νέα ταμπούρα για την 356. Μη ρωτήσεις πόσο κοστίζουν

Σχετικά άρθρα

Το Porsche Classic τμήμα της γερμανικής εταιρίας είναι αυτό που δίνει ξανά ζωή σε ταλαιπωρημένα μοντέλα της εταιρίας. Τελευταία πρόσθεσε στους καταλόγους του τη δυνατότητα αγοράς ταμπούρων για τις 356A και 356B, και για να την προώθηση των νέων αυτών προϊόντων έφτιαξε το παρακάτω video.

Τα νέα ανταλλακτικά της Porsche Classic είναι φτιαγμένα με τα υψηλότερα πρότυπα, και το κόστος κάθε ταμπούρου είναι 2.193,18 δολάρια για την 356A, και 2.133.68 για την 356B. Δεν χρειάζεται να κάνεις τις πράξεις. Μια τετράδα είναι ακριβή.

Σύμφωνα με την εταιρία, τo 70% των Porsche που έχουνε κατασκευαστεί μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ακόμη στους δρόμους του κόσμου. Αρκετοί από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο τμήμα, ήταν παλαιότερα εργαζόμενοι της Porsche στην γραμμή παραγωγής των παλαιότερων γενιών των αυτοκινήτων της. Η Porsche Classic δίνει την δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που έχουν μια παλιά Porsche και χρειάζεται επισκευή, να τους την στείλουν και αυτή να την επαναφέρουν στην αρχική της κατάσταση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...