Όχι, ούτε στην Αγγλία, ούτε στην Αμερική, ούτε στο Dubai. Η βρετανική εταιρία άνοιξε στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας τη νέα αντιπροσωπεία της, η οποία με εμβαδόν 1.000 τ.μ. είναι η μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη αντιπροσωπεία της παγκοσμίως. Βρίσκεται στην περιοχή Aoyama, με την έκθεση να φιλοξενεί οκτώ αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει και ένα brand center, το οποίο είναι το πρώτο που άνοιξε στο εξωτερικό.

Η αντιπροσωπεία της Aston Martin καλύπτει τρεις ορόφους, και εκτός από τα οχήματα της εταιρείας υπάρχουν και άλλα προϊόντα lifestyle, ενώ υπάρχουν μοναδικοί χώροι χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Από αυτή αναμένεται να πωλούνται τα περισσότερα αυτοκίνητα από κάθε άλλη αντιπροσωπεία της βρετανικής εταιρίας σε όλο τον κόσμο.

 • SAMURAI-66

  Ξερει να κανει μπιζνες η τερεζα μει και μονο τυχαια δεν πραγματοποιησε επισκεψη στον ιαπωνα συναδελφο της σιντζο αμπε μετα το brexit.
  Το χρημα υπαρχει αφθονο στην χωρα της απω ανατολης και ριχνουν αγκυρα σωτηριας οι βρετανικες εταιρειες στα νησια των ιαπωνων.
  Ειναι και σημειο αναφορας η aston martin για το Ηνωμενο βασιλειο,εχουν και οι ιαπωνες αγαπη στα ακριβα ευρωπαικα μοντελα και εδω το γλυκο ερχεται και δενει απολυτα.
  Ετσι ειναι αυτος ο καλυτερος τροπος να κραταει και της επενδυσεις των ασιατων φιλων της στην γηραια αλβιωνα κανοντας στενοτερη την σχεση τους!

 • Anestis Genk

  Τα τζαπόνια είναι μεγάλα τζάνκια με τα δυτικά αγαθά. Το μεγαλύτερο Harley Davidson και Ducati club παγκοσμίως είναι Ιαπωνικό θαρρώ.

  • Renesis1

   Όντως είναι η χώρα των αντιθέσεων. Κυρίως στο Τόκιο, πάρα πολλοί νέοι ζουν, ντύνονται και διασκεδάζουν με βάση τον δυτικό τρόπο ζωής. Οι υπόλοιποι κρατάνε ακόμα τα παλιά ιδανικά, ήθη / έθιμα και τρόπο ζωής των παλαιότερων – χωρίς ακρότητες πάντως, προσαρμοσμένοι με την υπάρχουσα καθημερινότητα της εποχής. Πάντως ναι, το λες οτι είναι ένας λαός διχοτομημένος πολιτισμικά, ίσως και λίγο περισσότερο από άλλους.