Αυτή είναι η Chevrolet Corvette ZR1 με 750 άλογα

Σχετικά άρθρα

Αυτή είναι η Chevrolet Corvette ZR1 που θα παρουσιαστεί στις 12 του μηνός στην έκθεση του Ντουμπάι.

Η διαρροή έγινε μέσω του Corvette Forum που κατάφερε να έχει στα χέρια του το νέο τεύχος του αμερικάνικου Car and Driver που έχει τη νέα Corvette ZR1 ως κύριο θέμα.

Το μοντέλο διαθέτει νέους προφυλακτήρες, επιθετικό καπό, αγωνιστικά καθίσματα, μεγάλη αεροτομή, πολύ carbon και κίνηση παίρνει από τον V8 κομπρεσόρατο κινητήρα 6,2-λίτρων που αποδίδει 750 άλογα με 922 Nm ροπής. Ο κινητήρας διαθέτει βελτιωμένα συστήματα ψύξης, μεγαλύτερη πεταλούδα, νέα μπεκ και νέο στρόφαλο, σε σχέση με τον κινητήρα της Z06.

Η Chevrolet να περιγράφει την ZR1, ως μια “πολύ περισσότερη Z06” με τον κινητήρα να συνδυάζεται είτε με 7-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 8-τάχυτο αυτόματο. Η ανάρτηση έχει νέες ρυθμίσεις, με τις μπροστά ζάντες να είναι κατά μισή ίντσα πιο φαρδιές από αυτές της Z06, αλλά έχουν τις ίδιες διαστάσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr