Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την παρουσίαση της Urus, και ούτε η Lamborghini κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα “φώτα” των διαρροών το πολυαναμενόμενο μοντέλο της. Όπως βλέπεις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του ιταλικού SUV και αναπόφευκτα φέρει αρκετά στοιχεία από την Audi.

Πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει η μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, 10,1 ιντσών. Λίγο πιο κάτω υπάρχει άλλη μια οθόνη για τον έλεγχο του κλιματισμού, όμοια με αυτή που έχουμε δει στα νέα A8 και A7, η οποία έχει διαγώνιο 8,6 ίντσες.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο κάτω τμήμα της κεντρικής κονσόλας, βλέπουμε τον διακόπτη του ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management), δηλαδή των διαθέσιμων προγραμμάτων οδήγησης.

Ο οδηγός θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ έξι προγραμμάτων, τα εξής: Strada (για καθημερινή χρήση στον δρόμο), Sport (για πιο σβέλτες μετακινήσεις), Corsa (για χρήση εντός πίστας), Sabbia (για κίνηση σε άμμο), Terra (για κίνηση εκτός δρόμου) και Neve (για κίνηση στο χιόνι).

Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός, διαθέτοντας την έκδοση της δεύτερης γενιάς του Virtual Cockpit της Lamborghini. Ακόμα, υπάρχουν εξαγωνικοί αεραγωγοί, που χαρίζουν στην καμπίνα μια σπορ εμφάνιση, ενώ τα πάντα είναι επενδυμένα με δέρμα. Τα καθίσματα φαίνεται να προσφέρουν αξιοπρεπή ποσότητα πλευρικής στήριξης, ενώ υπάρχει και ένα φαρδύ κεντρικό υποβραχιόνιο, με διπλό άνοιγμα.

Μπροστά του υπάρχουν δύο ποτηροθήκες, και μερικά “φυσικά” κουμπιά. Οι παρατηρητικοί θα δουν τα ψηλά τοποθετημένα tweeters στις εμπρός κολόνες, και τις πόρτες χωρίς πλαίσια για τα παράθυρα.