Αυτό είναι το εσωτερικό της Lamborghini Urus

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την παρουσίαση της Urus, και ούτε η Lamborghini κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα “φώτα” των διαρροών το πολυαναμενόμενο μοντέλο της. Όπως βλέπεις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του ιταλικού SUV και αναπόφευκτα φέρει αρκετά στοιχεία από την Audi.

Πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει η μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, 10,1 ιντσών. Λίγο πιο κάτω υπάρχει άλλη μια οθόνη για τον έλεγχο του κλιματισμού, όμοια με αυτή που έχουμε δει στα νέα A8 και A7, η οποία έχει διαγώνιο 8,6 ίντσες.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο κάτω τμήμα της κεντρικής κονσόλας, βλέπουμε τον διακόπτη του ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management), δηλαδή των διαθέσιμων προγραμμάτων οδήγησης.

Ο οδηγός θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ έξι προγραμμάτων, τα εξής: Strada (για καθημερινή χρήση στον δρόμο), Sport (για πιο σβέλτες μετακινήσεις), Corsa (για χρήση εντός πίστας), Sabbia (για κίνηση σε άμμο), Terra (για κίνηση εκτός δρόμου) και Neve (για κίνηση στο χιόνι).

Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός, διαθέτοντας την έκδοση της δεύτερης γενιάς του Virtual Cockpit της Lamborghini. Ακόμα, υπάρχουν εξαγωνικοί αεραγωγοί, που χαρίζουν στην καμπίνα μια σπορ εμφάνιση, ενώ τα πάντα είναι επενδυμένα με δέρμα. Τα καθίσματα φαίνεται να προσφέρουν αξιοπρεπή ποσότητα πλευρικής στήριξης, ενώ υπάρχει και ένα φαρδύ κεντρικό υποβραχιόνιο, με διπλό άνοιγμα.

Μπροστά του υπάρχουν δύο ποτηροθήκες, και μερικά “φυσικά” κουμπιά. Οι παρατηρητικοί θα δουν τα ψηλά τοποθετημένα tweeters στις εμπρός κολόνες, και τις πόρτες χωρίς πλαίσια για τα παράθυρα.

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr