Ο Max Verstappen γνωρίζει την νέα Aston Martin Vantage

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Τρίτη η Aston Martin θα παρουσιάσει τη νέα Vantage και η βρετανική εταιρία μας δείχνει δύο ακόμη teaser videos του μοντέλου. Στο πρώτο ο Max Verstappen οδηγεί το μοντέλο σε μια πίστα, ενώ στο δεύτερο η νέα Vantage πηγαίνει με το πλάι.

Το μοντέλο έχει LED φωτιστικά σώματα και σύμφωνα με τον Andy Palmer, το αφεντικό της βρετανικής εταιρίας, θα είναι “μαγευτικό και πιο επαναστατικό από ποτέ“.

Σύμφωνα με τον Palmer, το νέο μοντέλο θα μοιάζει σχεδιαστικά στης DB10 και Vulcan, έτσι ώστε το μοντέλο να διαφέρει από την DB11. Όπως τόνισε ο επικεφαλής της βρετανικής εταιρίας, η διαφορά θα είναι τόσο εμφανής που ακόμη και ένας ηλικιωμένος θα μπορεί να καταλάβει αν βλέπει μια Vantage ή μια DB11, με τα σκίτσα να τον επιβεβαιώνουν.

Συμπλήρωσε πως η Aston Martin πάντα θα προσφέρει μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων, με τη νέα γενιά της Vantage να εξοπλίζεται με τον V8 4,0-λίτρων M178 twin-turbo κινητήρα της Mercedes-AMG, ο οποίος θα παράγει περισσότερα άλογα από τον σημερινό V8 4,7-λίτρων. Στο πρώτο video ο Matt Becker της Aston Martin λέει πως το μοντέλο παράγει περισσότερα από 500 άλογα με 685 Nm ροπής, ενώ ζυγίζει 1.530 κιλά. Επίσης το μοντέλο έχει 10 εκατοστά μικρότερο μεταξόνιο από την DB11, προκειμένου να έχει πιο παιχνιδιάρικη συμπεριφορά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...