Η δεύτερη σεζόν του The Grand Tour θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 8 του Δεκέμβρη και η παραγωγή καταργεί ότι δεν “τράβηξε” κατά την πρώτη σεζόν.

Έτσι μετά το τέλος του Αμερικάνου, ο Clarkson, ο May και ο Hammond, μέσω ενός video, κάνουν γνωστό πως το αποτυχημένο “Celebrity Brain Crash” καταργείται και “κάτι άλλο” θα πάρει τη θέση του στη δεύτερη σεζόν.

Με το BBC να έχει απαγορέψει τους Clarkson, May και Hammond να κάνουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκαναν με τους διάσημους στο Top Gear, οι τρεις παρουσιαστές και η ομάδα παραγωγής σκέφτηκαν κάτι νέο, ίσως κάτι με την κομμένη Alfa Romeo που θα δεις στο video.

 • Bon Viveur

  απο τότε που τους έδιωξαν απο το BBC, έχασαν και αυτοί και το BBC…

  • JohnnyXP64

   dont think so. θα αλαλξουν 2 χαζομαρουλες που ειχαν και θα γινουν παλι ποιο καλοι! η ουσια ειναι οτι ακουσαν τα παραπονα του κοσμου τερμα ο αμερικανος, τερμα αυτο με τους σλεμπριτι κτλ.,… οποτε χειροτερες εναλακτικες δεν νομιζω να βρηκαν…. το θεμα ειναι οτι το ΒΒc τους εβαλα εμπαργκο να μην κανουν 90% των πραγματων που καναν εκει το οποιο ειναι γελιο οτι στεκει καν νομικα! ειναι τραγικο!

 • Mika

  Ολα τα λεφτα η Halfa Romeo!
  :P