O Mark Webber στο The Grand Tour;

Σχετικά άρθρα

Με τον “Αμερικάνο” να αποτελεί παρελθόν από το The Grand Tour, ο Clarkson και η παρέα του βρίσκεται προς αναζήτηση νέου οδηγού.

Έτσι σε ένα ακόμη teaser video της δεύτερης σεζόν του The Grand Tour, βλέπουμε τον πρώην πιλότο της Formula 1, τον Αυστραλό Mark Webber να “περνά από οντισιόν” για το αν θα τον επιλέξουν.

Ο Webber έφτασε στη πίστα με μια Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, ενώ έκανε και έναν γρήγορο γύρο με την ολοκαίνουργια Porsche 911 GT2 RS.

Το αν θα δούμε τον Webber σε ρόλο οδηγού στο The Grand Tour θα το μάθουμε στις 8 του Δεκέμβρη, ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν.

Προσωπικά, το θεωρώ πολύ δύσκολο, μιας και ο Webber είναι οδηγός της Porsche, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως πρεσβευτής της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...