Hamilton: Τα hypersofts είναι τα καλύτερα ελαστικά της Pirelli

Σχετικά άρθρα

Θέλοντας να δώσει περισσότερες επιλογές στις ομάδες και να αυξήσει το ενδιαφέρον για τις στρατηγικές, η Pirelli παρουσίασε δύο νέες επιπλέον γόμες, κάνοντας έτσι ευρύτερο το φάσμα για την επόμενη σεζόν. Οι οδηγοί της Formula 1 θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε εφτά διαφορετικές γόμες, παίρνοντας μάλιστα μία πρώτη γεύση χθες και σήμερα στο Abu Dhabi, για το τελευταίο τεστ της σεζόν.

Ο Lewis Hamilton ήταν ένας από τους πιο δραστήριους οδηγούς, αφού ολοκλήρωσε 123 περάσματα, δοκιμάζοντας και τη νέα hypersoft γόμα της Pirelli. Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, και μάλιστα ο Βρετανός τονίζει πως είναι το καλύτερο ελαστικό που κατασκεύασε ποτέ η Pirelli.

Δεν είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός των δοκιμών, αλλά ήταν μια θετική πρώτη μέρα με αυτά τα νέα ελαστικά. Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο για να κατανοήσουμε αυτά τα νέα ελαστικά της Pirelli. Από τις πρώτες εντυπώσεις, τα νέα hypersofts είναι το καλύτερο ελαστικό που έχει φέρει η Pirelli από τότε που επέστρεψε στη Formula 1.

Είδα ότι οι άλλες γόμες είναι λίγοι πιο σκληρές απ’ ό,τι θα ήθελα, αλλά κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένας ωραίος τρόπος να κλείνουμε τη σεζόν, με μια τελευταία μέρα για την W08.

Την ίδια αίσθηση είχε και ο Fernando Alonso, λέγοντας πως τα νέα ελαστικά είχαν καλή πρόσφυση χωρίς να χάνεται γρήγορα η απόδοσή τους.

Είναι χρήσιμο για εμάς να έχουμε μια γεύση από τα ελαστικά του 2018. Είχαν καλή αίσθηση, ένιωσα ότι η απόδοση ήταν εκεί και ότι η φθορά ήταν υπό έλεγχο, οπότε γενικά ήταν μια καλή πρώτη εντύπωση. Θα επιστρέψω στο εργοστάσιο σύντομα για το νέο κάθισμα και την ανάπτυξη του 2018. Υπάρχουν πολλά που γίνονται και είμαι πολύ χαρούμενος με την κατεύθυνση της επόμενης σεζόν.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...