Η Lotus Exige Cup 380 σημειώνει 7:48.13 στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Είναι γνωστό ότι τα αυτοκίνητα της Lotus δεν είναι τα δυνατότερα εκεί έξω. Ωστόσο, έχουν άλλες αρετές, καθώς είναι οχήματα που προσφέρουν διασκέδαση στον οδηγό, ενώ είναι χαρά τους να μπαίνουν στην πίστα, με το βάρος τους να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτι το επιθυμητό όταν θέλεις να κινηθείς γρήγορα.

Το Sport Auto πήρε το βρετανικό αυτοκίνητο και μπήκε στην πίστα του Nürburgring. Ο Christian Gebhardt γνωρίζει αρκετά καλά την πίστα και ολοκλήρωσε έναν γύρο σε 7:48.13. Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει, η Exige Cup 380 φορά έναν κομπρεσοράτο V6 κινητήρα, 3,5 λίτρων, που αποδίδει μέχρι 380 άλογα, στις 6.700 σ.α.λ., και 410 N·m ροπής, στις 5.000 σ.α.λ..

Η κίνηση περνάει στον πίσω άξονα μέσα από ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όταν το μικρότερο δυνατό βάρος μπορεί να φτάσει τα 1.057 κιλά, Κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα και σταματάει στα 282 χλμ/ώρα της τελικής ταχύτητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...