Ο Lapo Elkann και η εταιρία του, η Garage Italia Customs, παρουσίασαν μια μοναδική Pagani Huayra. Ονομάζεται αντλεί Huayra Lampo και αντλεί έμπνευση από το Fiat Turbina concept, ενός ιδιαίτερου πρωτότυπου που είχε παρουσιάσει η Fiat το 1954, απόδοσης 300 ίππων, με αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,14 Cd.

Η μοναδική Huayra διαθέτει ένα νέο είδος ανθρακονήματος με αλουμινένιες λεπτομέρειες, που το κάνει πιο λαμπερό και φωτεινό. Σε ορισμένα σημεία του αυτοκινήτου, που φορά το αεροδυναμικό πακέτο Tempesta, υπάρχουν τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, με τις ζάντες να είναι βαμμένες σε χρυσό χρώμα. Και οι δαγκάνες είναι βαμμένες στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε μπορντό και καφέ δερμάτινες επενδύσεις, με χάλκινες και αλουμινένιες λεπτομέρειας.

Μηχανικά δεν υπάρχουν βελτιώσεις, με τον 6,0-λίτρων V12 twin-turbo κινητήρα να παράγει 730 άλογα με 1.000 Nm ροπής.

 • freedoom1013

  Πιστεύω ότι αν αντικρίσω ποτέ από κοντά μια Pagani, θα μείνω με το σαγόνι στο πάτωμα να τη χαζεύω για ώρα.

  • ναι μονο εσυ !!!! :-P

  • Φωτόνιον

   Είχα την τύχη να επισκεφθώ αρκετές φορές το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και έτσι έχω πολλές φορές δει από κοντά Pagani.
   Θυμάμαι ότι πραγματικά δεν μπορούσαν να με μαζέψουν από τη Zonda R, ενώ οι φωτογραφίες ΑΔΙΚΟΥΝ το εσωτερικό (κυρίως της Huayra) που σε κάθε περίπτωση αν δεν το δεις από κοντά δεν πιστεύεις πόσο απίθανο το έχουν κάνει. Έργα τέχνης είναι όλες τους… Λες και κάποιος σχεδίαζε διαστημόπλοια κι όχι αυτοκίνητα. Αυτή την εντύπωση δίνουν από κοντά.

 • liospi

  ποτέ δεν ήμουν φαν της pagani, ίσως ο κώλος της, ίσως το πολύ «λούνα παρκ» στο εσωτερικό δεν με συγκινούσαν. Αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι αυτή εδώ γ@γ@ει

 • Mika

  Δεν τρελλαθηκα απο τη συγκεκριμενη..τα χρωματα της αχταρμας..