Η GAC Motor θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό concept στο Detroit

Σχετικά άρθρα

Η κινεζική GAC Motor στην έκθεση του Detroit στις αρχές του έτους παρουσίασε τρία αυτοκίνητα, τα οποία σκοπεύει να τα πωλεί παγκοσμίως, ενώ στόχο έχει να γίνει γνωστή και στις ΗΠΑ. Γι’αυτό το λόγο βρίσκεται σε συνομιλίες με την Fiat Chrysler, προκειμένου να ξεκινήσει την πώληση των μοντέλων της στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, οι δύο εταιρίες συνομιλούν προκειμένου η GAC να βοηθήσει την FCA να επεκταθεί στη Κίνα, ενώ η FCA θα συμβάλει ώστε η GAC Motor να κερδίσει έδαφος στην αγορά των ΗΠΑ.

Στην έκθεση του Detroit, η οποία ανοίγει τις πύλες της σε περίπου 3 εβδομάδες, η εταιρία θα έχει παρουσία για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Στο περίπτερο της θα μας δείξει ένα νέο μοντέλο, το οποίο ονομάζει GM8 και θα είναι ένα πολυμορφικό. Εκτός αυτού, και των εκδόσεων παραγωγής του GA8, GA4 και GS8, η GAC Motor θα παρουσιάσει και ένα νέο concept, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, παρά μόνο ότι θα είναι ηλεκτρικό και θα στοχεύει τη νέα γενιά της αμερικάνικης αγοράς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...