Αυτοκίνητα όπως το Audi R8 V10 Plus έχουν κατασκευαστεί για την ταχύτητα. V10 κινητήρας, 610 άλογα και 560 N·m ροπής μπορούν να σε κινήσουν με περισσότερα από 300 χλμ/ώρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μετατραπείς σε δολοφόνο της ασφάλτου, διότι, όσο καλή πρόσφυση κι αν έχει, η διατήρηση του ελέγχου μόνο εύκολη δεν είναι στις υψηλές ταχύτητες.

Επίσης, όσο γρήγορος κι αν είσαι, θα πρέπει να προσέχεις πού βγάζεις αυτή την ταχύτητα, μιας και είναι πολύ πιθανό να γίνεις επικίνδυνος ακόμα και για τον εαυτό σου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το κίτρινο R8 V10 Plus, το οποίο θέλησε να τρέξει στο Λονδίνο. Το γερμανικό supercar πέφτει με πολλά πάνω σε ένα σταματημένο Nissan X-Trail, με αποτέλεσμα να το σηκώσει στον αέρα!

Οι επιβάτες του SUV βγαίνουν από το αυτοκίνητο, χωρίς να έχουν τραυματιστεί, κάτι που μάλλον συμβαίνει και με τον οδηγό του R8, αλλά δεν μπορούμε να πούμε να πούμε το ίδιο και για το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Βέβαια, το γεγονός ότι ο κινητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος σημαίνει ότι οι ζημιές δεν είναι τόσο δύσκολο να επισκευαστούν. Ας ελπίσουμε ότι ήταν ένα καλό μάθημα για τον οδηγό.