Η Byton παρουσίασε στην CES ένα πρωτότυπο crossover το οποίο θα περάσει στη παραγωγή προς τα μέσα του 2019. Και μπορεί ο εξωτερικός σχεδιασμός να μην διαθέτει κάτι το εντυπωσιακό, δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για το εσωτερικό, όπως θα δεις στο παρακάτω video.

Εκεί συναντάμε μια τεράστια οθόνη αφής 1,25 μέτρων (50″), ενώ πάνω στο τιμόνι υπάρχει μια ακόμη οθόνη 8″. Τα καθίσματα μπορούν να περιστραφούν κατά 12 μοίρες, ενώ οι πίσω επιβάτες διαθέτουν και αυτοί τις δικές τους οθόνες. Το αυτοκίνητο υποστηρίζει δίκτυο 5G, χειρονομίες, φωνητικές εντολές, με τις ενημερώσεις λογισμικού να γίνονται over-the-air, όπως συμβαίνει στα μοντέλα της Tesla.

Η εταιρία έχει ιδρυθεί από πρώην υπαλλήλους της BMW, της Nissan και της Tesla, έχει κινεζική χρηματοδότηση και θέλει το μοντέλο να ξεκινήσει τις πωλήσεις του ηλεκτρικού crossover από το 2019, αρχικά από την Κίνα και αργότερα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

 • a_f_a

  ρε κιμ, στο ξαναείπα, σε παρακαλώ, πάτα το. πάτα το. έχει τελειώσει η ανθρωπότητα. δεν υπάρχει λογική, ανθρωπισμός, άρα τέλος.
  πλιζ ρε κιμ.

  • ολα αυτα για μια μεγαλη οθονη ??? που ειναι στην τελικη και τρελη γκατζετια ??? :-D

  • a_f_a

   χεχεχε.
   οχι μπαμπίνε για την οθόνη.
   το οτι ο μπουχέσας κάθεται με το δάχτυλό του να κρέμεται, να προσπαθεί να μας πείσει οτι η τεχνολογία του ειναι το μέλλον και πόσο υπεργ@μ@τη είναι. όταν η τεχνολογία ειναι αυτοσκοπός για πιθίκι και ιθαγενέις και δε λαμβάνει υπ’όψη της τις φυσιολογικές (εργονομία, cognition) και ψυχολογικές ανάγκες του ανθρώπου.
   το βιντεο ειναι απλά η αφορμή για να σχολιάσω το μέλλον (οχι της αυτοκίνησης… με αφηνει αδιαφορό) όπου “τεχνολόγοι” και “μηχανικοί” θα το “σχεδιάζουν” βάση τεχνολογικών και διανοητικών ΤΟΥΣ δυνατοτήτων και όχι ανθρώπινων αναγκών.
   οχι που να με πάρει και να με σηκώσει, να δειχνεις με το δάχτυλο στην οθόνη να πάρεις τηλέφωνο τη σούλα δεν ειναι το “μέλλον”.

  • ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο…..αλλα και παλι για μια τοσο μεγαλη οθονη εγω το βλεπω λογικο και ωραιο σαν γκατζετακι !!!! :-D

 • Gmph fast

  Πάντως η οθόνη πάνω στο τιμόνι δεν… θα θέλεις να πατήσεις την κόρνα με μίσος και θα φοβάσαι μην σπάσεις την οθόνη