Δες πως λειτουργεί η οθόνη 50 ιντσών του Byton Concept

Σχετικά άρθρα

Η Byton παρουσίασε στην CES ένα πρωτότυπο crossover το οποίο θα περάσει στη παραγωγή προς τα μέσα του 2019. Και μπορεί ο εξωτερικός σχεδιασμός να μην διαθέτει κάτι το εντυπωσιακό, δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για το εσωτερικό, όπως θα δεις στο παρακάτω video.

Εκεί συναντάμε μια τεράστια οθόνη αφής 1,25 μέτρων (50″), ενώ πάνω στο τιμόνι υπάρχει μια ακόμη οθόνη 8″. Τα καθίσματα μπορούν να περιστραφούν κατά 12 μοίρες, ενώ οι πίσω επιβάτες διαθέτουν και αυτοί τις δικές τους οθόνες. Το αυτοκίνητο υποστηρίζει δίκτυο 5G, χειρονομίες, φωνητικές εντολές, με τις ενημερώσεις λογισμικού να γίνονται over-the-air, όπως συμβαίνει στα μοντέλα της Tesla.

Η εταιρία έχει ιδρυθεί από πρώην υπαλλήλους της BMW, της Nissan και της Tesla, έχει κινεζική χρηματοδότηση και θέλει το μοντέλο να ξεκινήσει τις πωλήσεις του ηλεκτρικού crossover από το 2019, αρχικά από την Κίνα και αργότερα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...