Για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος rally, κάθε ειδική διαδρομή από κάθε αγώνα θα καλύπτεται με live stream, ενώ θα υπάρχει πρόσθετη ζωντανή κάλυψη για τις τελετές έναρξης και το βάθρο, τις συνεντεύξεις Τύπου και τις εκδηλώσεις που δίνουν αυτόγραφα οι οδηγοί.

Ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, WRC Promoter, θα προσφέρει πάνω από 25 ώρες κάλυψης από κάθε αγώνα σε συνεχές live stream, όπου θα υπάρχουν αναλύσεις ειδικών από το τηλεοπτικό στούντιο του WRC και των τελευταίων ειδήσεων, συνεντεύξεων και αντιδράσεων από όλο το service park.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται WRC All Live, και ανακοινώθηκε στο Autosport International Show στο Birmingham, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της WRC Promoter, Oliver Ciesla, να θεωρεί ότι το σχέδιο του είναι πρωτοποριακό.

Η ομάδα της παραγωγής θα περιλαμβάνει σχεδόν 100 άτομα και θα βλέπουμε πλάνα από τις ειδικές, τόσο onboard, όσο και από ελικόπτερα και drones. Το WRC All Live είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, μέσω συνδρομή στο wrcplus.com με κόστος €8,99 ανά μήνα ή €89.99 για όλο το έτος.

Τέλος, όσοι γίνουν συνδρομητές πριν από το Rally Σουηδίας τον Φεβρουάριο, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια συνοδήγηση με το Ford Fiesta WRC της M-Sport στο Rally της Πορτογαλίας, τον ερχόμενο Μάιο.