Τον περασμένο μήνα, στην έκθεση του Detroit, η Toyota παρουσίασε τη νέα Supra, με το μοντέλο να γίνεται το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της γκάμας GR. Η Toyota τοποθετεί τη νέα Supra ως το halo μοντέλο της, με αυτό να ενσωματώνει τις γνώσεις και την τεχνογνωσία που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής η Toyota Gazoo Racing, και έχει αναπτυχθεί με στόχο να επιτρέπει στους πελάτες της να γευτούν τη χαρά της οδήγησης.

Το 2018, η Toyota Gazoo Racing κατάφερε να πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο της, που ήταν να κερδίσει τις 24 ώρες του Le Mans, ενώ εξασφάλισε τον τίτλο των κατασκευαστών στο WRC. Ωστόσο, με σημερινή της ανακοίνωση τονίζει ότι δεν θα σταθεί στις δάφνες της.

Γι’αυτό ανακοίνωσε τις δραστηριότητες της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό για το 2019. Αρχικά, η Toyota Gazoo Racing θα αγωνιστεί στο WEC και την σεζόν 2019-2020, με την τρέχουσα (2018-2019) να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Το line-up των οδηγών θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ακόμα θα τρέξει στις 24 ώρες του Nurburgring και σε άλλους αντίστοιχους αγώνες στην Ιαπωνία. Επιπλέον, θα επικεντρωθεί στα “e-Motor Sports” σε συνεργασία με το Gran Turismo Sport και άλλα αγωνιστικά παιχνίδια.