Στους δρόμους της Σάντα Άνα της Καλιφόρνια της πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του να απογειωθεί και να καρφωθεί στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου.

Σαν από θαύμα, οι δυο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Το αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε ένα οδοντιατρείο που ήταν κλειστό και έτσι δεν κινδύνευσε άλλος.

Από το περιστατικό προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά η οποία και αντιμετωπίστηκε άμεσα, μιας και δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο, βοηθώντας τους δυο επιβαίνοντες. Και οι δυο είχαν γλιτώσει με ελαφρά τραύματα.

Ο Τρέβορ Νούνες κοιμόταν σε κοντινό μοτέλ όταν έγιναν όλα. Ξύπνησε από τη φασαρία και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Αντίκρισε το θέαμα που σόκαρε τους πάντες: ένα αυτοκίνητο καρφωμένο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Όπως είπε, είδε τον οδηγό να απεγκλωβίζεται μόνος του. Να κρέμεται για λίγο από το αυτοκίνητο και μετά να πέφτει στο έδαφος. Ο συνεπιβάτης του δεν μπόρεσε να βγει μόνος του. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να βγει από το αυτοκίνητο.

 • ”ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών,”
  μαλλον θα εβλεπε να τον κυνηγαει κανας δρακος….και θα ειπε ”δεν γαμhsι κατσε να πεταξουμε μεις να του ξεφυγουμε μια και καλη” !!!! :-P

  • Mika

   Ποιος ηταν, ο αστυνομος Σαινης???
   :p

 • Demetrios Hadjinicolaou

  Στὸν πρῶτο ὄροφο καρφώθηκε. Στὰ ἀμερικανικὰ ἀγγλικὰ ἀντὶ γιὰ ground floor ἡ ἀρίθμησι ξεκινάει ἀπὸ τὸ ἰσόγειο, ποὺ τὸ λένε 1st story/floor. Ἑπομένως, 2nd story = 1oς ὄροφος._