Αυτοκίνητο καρφώθηκε στον πρώτο όροφο κτιρίου

Σχετικά άρθρα

Στους δρόμους της Σάντα Άνα της Καλιφόρνια της πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του να απογειωθεί και να καρφωθεί στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=EgPeEfidMIQ

Σαν από θαύμα, οι δυο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Το αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε ένα οδοντιατρείο που ήταν κλειστό και έτσι δεν κινδύνευσε άλλος.

Από το περιστατικό προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά η οποία και αντιμετωπίστηκε άμεσα, μιας και δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο, βοηθώντας τους δυο επιβαίνοντες. Και οι δυο είχαν γλιτώσει με ελαφρά τραύματα.

Ο Τρέβορ Νούνες κοιμόταν σε κοντινό μοτέλ όταν έγιναν όλα. Ξύπνησε από τη φασαρία και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Αντίκρισε το θέαμα που σόκαρε τους πάντες: ένα αυτοκίνητο καρφωμένο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Όπως είπε, είδε τον οδηγό να απεγκλωβίζεται μόνος του. Να κρέμεται για λίγο από το αυτοκίνητο και μετά να πέφτει στο έδαφος. Ο συνεπιβάτης του δεν μπόρεσε να βγει μόνος του. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να βγει από το αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...
Autoblog.gr