Το περασμένο φθινόπωρο η Kobe Steel, η τρίτη σε παραγωγή και πωλήσεις ιαπωνική χαλυβουργία, παραδέχτηκε πως παραποιούσε τα στοιχεία που αφορούσαν την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του αλουμινίου και του χαλκού που πούλησε την τελευταία 10ετία σε τουλάχιστον 500 πελάτες της παγκοσμίως.

Αυτό ανάγκασε όλες τις εταιρίες που είχαν χρησιμοποιήσει τα ελαττωματικά μέταλλα της Kobe Steel να προβούν στους απαραίτητους ελέγχους προκειμένου να ελέγξουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Ανάμεσά τους και η Toyota, η οποία τώρα ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την εσωτερική έρευνα και δεν βρήκε κανένα πρόβλημα στα αυτοκίνητά της, μιας και όλα ικανοποιούν τα εσωτερικά πρότυπά της.

 • SAMURAI-66

  Οπως το ειχα εκφρασει οταν εσκασε το σκανδαλο και η λογικη τουλαχιστον αυτο λεει απο την στιγμη που περνουν τα crach test τα οχηματα χωρις να καταρρευσουν μεχρι σημερα δεν πρεπει να υφισταται προβλημα τουλαχιστον στιβαροτητας και ασφαλειας κατι που τωρα απο τον ιαπωνα κατασκευαστη επιβεβαιωνεται.
  Αν και μια ενδελεχης ερευνα πανω στο σοβαρο αυτο θεμα πρεπει να κανουν ολοι τους,γεγονος που πρεπει να γινεται φυσιολογικα.

 • Smartass

  Σπέκουλα δεν παίζει;;
  ;)

 • Smartass

  Σπέκουλα δεν παίζει;;
  ;)