Στην διεθνή έκθεση κλασικού αυτοκινήτου Automotoretro, που ανοίγει τις πύλες της την Φεβρουαρίου και πραγματοποιείται στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο, η FCA θα παρουσιάσει την κληρονομιά της. Πιο συγκεκριμένα όσοι επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν μία επιλογή ιστορικών αυτοκινήτων, όπως το Fiat-Abarth 850 TC, την Alfa Romeo Spider και την Spidereuropa Pininfarina, μαζί με δύο μοντέλα της τρέχουσας παραγωγής, το Abarth 695 Rivale και το Fiat 124 Spider. Ο Roberto Giolito, επικεφαλής του τμήματος FCA Heritage έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο περίπτερο της εταιρίας, παρουσιάζοντας ορισμένες καίριες καινοτομίες στις εργασίες του τμήματος του.

Το τμήμα FCA Heritage είναι αφιερωμένο στην διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των μαρκών Alfa Romeo, Fiat και Abarth, ενώ προσκαλεί όλους να δοκιμάσουν το νέο app το οποίο στοχεύει να γίνει το κινητό one-stop-shop για ιδιοκτήτες των κλασικών αυτοκινήτων των Ιταλικών μαρκών του Group, σε παγκόσμια πρώτη προβολή. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν επίσης να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο του www.fcaheritage.com και να ενημερωθούν πότε θα βγει στον αέρα το app.

Το περίπτερο στην “Automotoretro” είναι μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του ’50, αναφέροντας αντικείμενα και εξοπλισμό που όλα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις μηχανολογικές εργασίες. Συνεχίζοντας αυτή την γλώσσα, περιέχονται εγκαταστάσεις όπως τα γραφεία και ο αποθηκευτικός χώρος μέσα σε δύο μεγάλα κιβώτια. Η προσέγγιση του σχεδιασμού του περιπτέρου είναι βασισμένη στην ανάκτηση των θεμελιωδών χαρακτηριστικών από τον κόσμο της “κληρονομιάς”.